Petrol Holding
Welcome to Petrol Holding

Списание "ТЕМА" е седмично обществено-икономико-политическо списание, което излиза всяка събота. "ТЕМА" - проследява и анализира обществено-политическия, икономическия и културния живот в България и света. "ТЕМА" разчита на собствените си журналистически разследвания и се стреми към голямо жанрово разнообразие.

Списание "ТЕМА" е носител на първа награда за най-добро списание в категория "Седмични списания" на фестивала "Международни медийни събития" в Албена за 2003г., 2004г., 2005г. и 2006г., както и голямата награда Grand Prix за най-добра печатна медия за 2005г. През месец май 2006г. "ТЕМА" бе избрана за Superbrand на българския пазар в първото у нас оценяване на най-силните търговски марки, което е част от световната програма Superbrands.

www.temanews.com

ТЕМА Спорт е български национален спортен всекидневник. Вестникът излиза от 15 август 2005 г в обем от 24 и 16 страници. Отразява всички значими спортни събития. На страниците му ще намерите интервюта с известни спортисти и анализи от журналистическия екип.

www.temasport.com

 

Бизнес Дейности

Tърговия с петролни продукти
Производствена дейност
Финансови услуги
Недвижими имоти
Хотелиерство и туризъм
Бизнес авиация
Бизнес консултации
Спорт
Медии
Други дейности